Primary Navigation

Skal I have nyt bad?

For mange er det en fest, når de skal anlægge et nyt badeværelse. Det giver nemlig mulighed for at få et nyt frisk design og de helt rette funktioner. Det er dog meget vigtigt, at man får indrettet sig ordentligt. Badeværelset er nemlig det dyreste rum at renovere og lave om i, da det er ret komplekst i kraft af at være et vådrum.

Her er tre ting I skal tænke over, hvis I vil have alt gjort rigtigt i første forsøg.

Indretningen

Mange forbinder indretningen af et nyt badeværelse med vægfarver, størrelsen på spejlet osv. Sandheden er dog, at der i første omgang skal tænkes mere lavpraktisk. Overvej f.eks. hvor mange mennesker, der bruger badeværelset, om der skal være vaskemaskine eller andet derinde og om der er andet særligt, der skal indtænkes. F.eks. to adgangspunkter, særlige elinstallationer og meget mere.

Bor du med din kæreste, og skal I begge ud ad døren samtidig hver eneste morgen, hvorfor så ikke sørge for, I har hver jeres vask og hvert jeres spejl at stå foran? Skal man kunne bruge toilettet, mens en anden bader? Hvorfor så ikke have en skillevæg, der skaber lidt privatliv, hvis man ønsker dette. Mulighederne er mange, men de bør indtænkes fra start.

Designet

Så kom den! Designet. Noget af det sjoveste, når der skal lave nyt bad. Mange fristes til at kaste sig ud i kreative projekter, når der skal laves det nye baderum. Men husk følgende!

Nuværende tendenser, der er oppe i tiden nu, kan være helt anderledes om et halvt år. Så hvorfor ikke gå med klassiske farver og peppe op ved at bruge den rette vægkunst, planter etc.?

Husk desuden, at hvis huset en dag skal sælges, så kan potentielle købere godt blive skræmt af skrappe farver og forme. Det kan derfor godt betale sig at være en smule mere konservativ i sine designtanker – men det betyder altså ikke, det behøver være kedeligt!

De rette håndværkere!

Det er helt og aldeles essentielt, du finder en håndværker eller entreprenør, du stoler på, når du skal have lavet nyt bad. Vælg derfor en virksomhed med et rigtig godt ry – og indhent gerne flere tilbud til at starte med, så I kan få kontakt til det firma, der given tryghed og en god mavefornemmelse.