Primary Navigation

Forkæl dine ansatte

Glade ansatte er motiverede og tilfredse ansatte. Som leder af en virksomhed er du naturligvis interesseret i, at dine ansatte går glade på arbejde, så de er motiverede til at yde deres bedste. Dette kræver dog, at du f.eks. viser dem, at de er værdsat og er en vigtig del af virksomheden.

Ris og ros

Når du gerne vil have gladere medarbejdere, handler det ikke bare om at rose dem helt vildt. Det handler i højere grad om at være i god kommunikation med dem løbende. Derfor må du gerne komme med både ris og ros. Det viser, at du lægger mærke til dem. Hvis du har en form for kritik, skal det selvfølgelig siges konstruktivt. I må gerne være uenige om nogle forskellige ting, så længe I kan snakke ordentligt om det, og dine ansatte føler sig hørt og set.

Hold en firmafest

Hvis du arrangerer en firmafest, kan du give alle dine ansatte en hyggelig aften, hvor de kan lære hinanden bedre at kende. Du viser, at du gerne vil gøre noget ud af at give dem lidt tilbage for deres gode arbejde. Det kan både fungere som en overraskelse, eller som en motivation for dem. Hvis I i virksomheden har opnået et nyt, flot resultat, kan det fungere lidt som en belønning, der viser, at deres arbejde faktisk nytter noget. Hvis du vil planlægge en firmafest, behøver du ikke klare det hele selv. Du kan få hjælp af et event bureau. Læs mere om Grunk Event her.

Giv julegaver

Julen nærmer sig, så det er oplagt at give dine ansatte en julegave, hvis du vil gøre noget ekstra for dem. En julegave hjælper nødvendigvis ikke i sig selv på, at dine ansatte vil komme mere glade på arbejde, men det handler for dig om at vise, at du tænker på dem og sætter pris på hver enkelt medarbejder.