Primary Navigation

3 nemme tips til at ordne din have som de professionelle

Hvis du har set en have, som en anlægsgartners har stået for at skabe, kan det være svært at forholde sig til sin egen have. Du skal ikke være ked af det, hvis du ikke har kunne skabe en flot have. Du skal huske på, at en anlægsgartner har haft mange års erfaring med at gøre det og de er uddannet til det.

Vi vil anbefale dig, at du begynder at tænke som en anlægsgartner, når du kigger på din have. På den måde begynder du at se helt nye muligheder.

Her kan du overveje disse tre tips:

  • Brug gode havemaskiner.
  • Hvordan ser din yndlingshave ud?
  • Hvor meget af den have, har du plads til?

Inspiration starter bredt

Det bedste sted at starte, når du skal finde ud af, hvordan din have skal se ud i fremtiden, er, at du skal tænke på alle de smukke haver, som du har set. Du kan google på internettet og du kan gå online og kigge på en masse havemagasiner. Faktisk kan du også finde anlægsgartneres magasiner, hvor du kan se, hvordan de finder inspiration.

Deres er en del mere teknisk. Dvs. om hvordan de kan lave bestemte ting ved hjælp af de rigtige havemaskiner. Det vil dog gøre, at du kan se, om det er noget, du også selv kan gøre i din have.

Når du har indsamlet masser af inspiration, er du klar til at gå videre.

Hvad vil du gerne have i din have?

Du har helt sikkert plads til mange af de haveindretningsmuligheder, som du har fundet. Men du har næppe plads eller lyst til at indføre det hele i din have. Lav en mindre liste hvor du nedskriver de ting, som du godt kan lide ved andre haver.

På den måde finder du langsomt din egen have.