Primary Navigation

Ny trend: køb dine underbukser på abonnement

Kender du også til at mangle et par underbukser, der ikke er slidt op? Ville det ikke være nemmere at få leveret underbukser lige til døren? Det kan nu lade sig gøre med underbukser abonnement. Med et enkelt klik med musen, kan du få tilsendt underbukser i bedste kvalitet. Så skal du ikke længere bekymre dig om, ikke at have et par, som ikke er slidt op. Underbukser er det vigtigste stykke tøj, du ejer, og det bruges i alle situationer. Det er den beklædningsgenstand, der sidder tættest på kroppen, og derfor er det også vigtigt at have nogle, som ikke er slidt op.

Med underbukser abonnement får du tilsendt 2 par nye underbukser hver 3. måned. Dermed er der garanti for, at du ikke når at slide dem op, inden du får to nye. Du kan altid sætte dit underbukser abonnement på pause, hvis du nu skulle ligge inde med for mange. På den måde er du sikret underbukser i undertøjsskuffen, og du behøver aldrig mere at skulle ud i butikkerne og købe nye. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du tilmelde dig et underbukser abonnement hos Undy.dk.

Underbukser til enhver smag

Vi er alle meget forskellige, når det kommer til behov at underbukser. Nogle ønsker tætsiddende boxershorts, der holder styr på det hele. Andre ønsker mere løse briefs, som også holder på det hele. Uanset om du er til den ene eller den anden type, så kan du få dem i dit underbukser abonnement. Du kan sågar vælge at mixe de to slags boxershorts i dit underbukser abonnement, hvis du er lidt til begge dele. Underbukser skal helst ikke være til gene, og du skal næsten ikke bemærke, at du har dem på. Derfor vil du opleve at underbukserne i et underbukser abonnement er af yderst høj kvalitet. Dette vil du blandt andet kunne mærke idet, der ikke er nogle irriterende syninger, samtidig med at der ikke er bundter af vaskemærker.

Vaske Informationerne er nemlig trykt direkte på stoffet. Disse underbukser er holder også længere end normale boxershorts, da elastikken er blevet erstattet af et mere solidt elastikbælte. Uanset om du er til spraglede underbukser, eller om du er til de mere neutrale farver, så er der noget for enhver smag, og du vil med garanti ikke blive skuffet over dit nye underbukser abonnement.