Primary Navigation

Bliv sommerklar med de rette modetrends

Foråret er ved at tage til, og det betyder, at der ikke er længe til sommer nu. Sommeren er den tid på året, som de fleste ser allermest frem til, fordi det er ferietid og varmere temperaturer. Det er en lækker og afslappende årstid, hvor man kan nyde det dejlige vejr og den smukke natur i fuld grad. Det betyder dog også, at man ikke længere kan gå rundt i de samme vintersweatere, som man har brugt de sidste 6 måneder. Det er derfor på tide at få skiftet lidt ud i garderoben og få fyldt den op med noget lækkert sommertøj. Det er selvfølgelig ikke gratis at købe nyt tøj, og derfor kan det godt være, man bliver nødt til at tage et lille lån, hvis man vil have det perfekte sommertøj. Man kan blandt andet låne penge let på Monni.dk, hvor de sammenligner lån, så du får det bedste lån muligt. Der er derfor ingen grund til ikke at fylde klædeskabet op med en masse nyt sommertøj, som man kan vise frem i de kommende måneder.

4 fede sommertrends i år 2019

Når man skal købe nyt sommertøj, er det en god idé, at man overvejer, hvilke trends der hersker. Der findes mange fede trends, og de skifter hele tiden, så hvis man gerne vil være med på moden, er det vigtigt, at man er opmærksom på de givne trends. Denne sommer er der en masse nye og fede trends, som man let kan søge inspiration fra, hvis man gerne vil have lidt hjælp til at skabe den perfekte sommergarderobe. Her er der 4 fede sommertrends, som bliver store i 2019.

  1. Store solhatte. Hatte er generelt en trend, som er vokset de sidste par år, og solhatte kommer til at spille en stor rolle denne sommer. De fleste har scrollet forbi et instagram billede, som inkluderer en stor solhat eller lignende. Det er en trend, som både er smart og praktisk, da en solhat kan være en stor hjælp, når det kommer til at skygge øjnene for solen.
  2. Komfortable shorts. En lækker trend, som slår til denne sommer, er løse og komfortable shorts. Løse shorts er både pæne og enormt behagelige, når man skal gå rundt i sommervarmen. Man kan få dem i et hav af forskellige farver og mønstre, hvilket gør det til en trend, som man let kan personliggøre og være kreativ med.
  3. Vandtætte sommerjakker er det helt nye denne sommer. Det er især oplagt, når man bor i Danmark, hvor man aldrig kan slippe helt for regnvejr. Det er nogle tynde jakker, så de ikke er alt for varme at gå med, men stadig kan holde ens outfit fri fra vand.
  4. Blå. Blå er en smuk farve, som kommer i mange nuancer og bliver særligt populær denne sommer. Det er en frisk farve, som skaber et let og elegant udtryk, der passer perfekt til sommer. Man kan finde alt fra nederdele, kjoler, bluser og meget andet, hvor farven blå kan få lov til at spille en stor rolle.