Primary Navigation

Køb dine hudplejeprodukter uden kemi

Hudplejeprodukter er for mange en helt uundværlig del af hverdagen. Ligegyldigt om du altid har en læbepomade med i tasken, bruger fugtighedscreme i vintermånederne eller plejer dine ben med eksfolierende sæber, så inkluderer det nogle produkter, der er lavet med det specifikke formål at passe godt på din hud. Derfor er det også vigtigt, at du sørger, at de fabrikanter, du bruger, er sunde for dig, så du ikke ender i en fælde af produkter fyldt med skadelige kemikalier. Heldigvis behøver det ikke være svært at finde hudplejeprodukter helt uden kemi – du kan for eksempel købe dem fra det svenske mærke la bruket.

Hvorfor vælge kemikaliefrit?

Der er mange grunde til at styre uden om de kemikaliefyldte hudplejeprodukter på butikkernes hylder. For det første kan du undgå en potentiel sundhedsrisiko ved at vælge, at dine cremer, sæber og andre produkter skal være uden kemikalier. Der føres naturligvis kontrol med, hvad der tilsættes i dine hudplejeprodukter, men realiteten er også, at skønhedsindustrien er en rigtig magtfuld aktør på det globale marked, som det ikke altid er lige let at få informationer om. Desuden kan mange af de kemikaliefyldte produkter være skadelige for vores miljø, så for bæredygtighedens skyld er det også en fordel at vælge nogle andre løsninger.

Undgå kemikalierne med L:A Bruket

Hvis du gerne vil pleje din hud med god samvittighed, så skal du måske kigge nærmere på mærket L:A Bruket. Skønne hudplejeprodukter uden kemi fra L:A Bruket er nemlig økologiske og bliver produceret i nærheden af nogle af Sveriges bedste spahoteller. Som konsekvens af dette indgår sundhed og velvære som en helt naturlig del af virksomheden, og du kan derfor roligt bruge tid på din hud med produkter fra dette mærke. Sæberne, cremerne og alle de andre varer bliver desuden solgt i de fineste flasker og poser, der garanteret vil pynte på ethvert badeværelse.