Primary Navigation

Ahava – hudpleje til sensitiv hud

Er du på udkig efter noget hudpleje til din sensitive hud? Så er du landet det helt rette sted. Du kan nemlig med stor fordel tage et kig på de lækre hudplejeprodukter fra Ahava, der alle er baseret på mineraler fra Det Døde Hav. Deres sortiment af hudpleje spænder desuden bredt, så der er garanti for, at du finder noget, der falder lige i din smag. Du har blandt andet mulighed for at få en Ahava ansigtscreme samt en helt almindelig kropslotion. Ahava har desuden udviklet flere forskellige serier, der alle har forskellige fokuspunkter, når det kommer til hudproblemer. Døjer du eksempelvis med tør hud, der trænger til lidt ekstra fugt, kan du med stor fordel tage et kig på deres Time to Hydrate serie. Du kan også tage et kig på deres Time to Revitalize serie, som er tilpasser moden hud, og derfor har en anti-age effekt på huden. Alle produkterne er desuden fri for parabener, og de passer derfor perfekt til sensitiv hud. Er du således interesseret i at give de lækre produkter et skud, finder du lige her et stor udvalg af produkter fra Ahava.

Hudpleje baseret på mineraler fra Det Døde Hav

Der er rigtig mange kvinder, der vælger at besøge Det Døde Hav. Du undrer dig måske ovet dette, men der er altså en rigtig god grund. Det Døde Hav har nemlig et rigt indhold af mineraler og næringsstoffer, som er perfekte til både at hele, pleje og forebygge hududfordringer. Mineralerne kan eksempelvis have en god effekt på Psoriasis, solskader og aldringstegn. Derudover kan mineralerne fra Det Døde Hav desuden være med til at styrke vores knogler, idet de trænger dybt ind i vores kroppe. Mudderet er desuden også yderst populært. Det er kendt for at have en terapeutisk og helende effekt på både hud og krop, og det siges faktisk, at det både dybderenser og stimulerer huden. På denne måde får huden naturligvis tilført både fugt og dermed blødhed. Det utroligt salte vand i Det Døde Hav indeholder altså store mængder af Calcium, Magnesium og Kalium, som alle er med til at fremme vores cellestofskifte – dette er desuden til gavn for vores immunforsvar. Udover det, fremmer det også vores cellefornyelse, som blandt andet øger elasticiteten i vores hud.

Produkterne fra Ahava indeholder således en lang række gode ingredienser, og døjer du altså med sensitiv hud, er Ahava lige noget for dig.