Primary Navigation

Udskift din varmtvandsbeholder med en varmeveksler

Bor du i en bolig, der er tilsluttet fjernvarme? Ønsker du desuden at spare penge, når du skal varme dit forbrugsvand op? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig læse meget mere om en varmeveksler, som netop er den helt simple løsning til dig, hvis du kan nikke genkendende til alle overstående spørgsmål. Sammenligner du nemlig en varmeveksler med en varmtvandsbeholder, er en varmeveksler en langt bedre løsning, idet den kun bruger energi, når du rent faktisk har brug for varmt vand. En anden fordel ved en varmeveksler er desuden, at den ikke ar en stor beholder med varmt vand, som den skal bruge energi på at holde varmt. Det betyder også, at du med en varmeveksler til fjernvarme faktisk kan spare helt op til 40% på dit samlede energiforbrug – og hvem ønsker ikke det? Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du lige her få et uforpligtende tilbud på installation af en varmeveksler.

Et hav af fordele

Du opnår altså den helt store energibesparelse med en varmeveksler, idet du anvender fjernvarmen til at opvarme dit brugsvand samtidig med, at netop dette vand kun opvarmes, når du har brug for det. Således opnås der en besparelse ved, at fjernvarmen er billige end det el forbrug, det kræver at opvarme brugsvandet. Derudover opnås der også en besparelse ved, at der ikke er en kæmpe depot af vand, som du skal bruge energi på at holde varmt, selvom du ikke bruger det. Det er nemlig præcis dette, at størstedelen af energiforbruget går til. Ligegyldigt, hvor meget eller hvor lidt vand du bruger, vil varmtvandsbeholderen nemlig altid indeholde den helt samme mængde vand – og det gælder altså også, selvom du ikke bruger det hele. Alt dette undgår du således ved at få installeret en varmeveksler, idet den først varmer vandet op, når du tænder for den varme hane. Det betyder også, at du aldrig vil løbe tør for varmt vand, hvilket du altså risikerer at gøre, hvis du har en varmtvandsbeholder.

Derudover undgår du med en varmeveksler ligeledes de mange sundhedsskadelige udfordringer, der ofte opstår, når vand bliver opbevaret i en varmtvandsbeholder. Ønsker du således at spare nogle penge, kan du med stor fordel skifte din varmtvandsbeholder ud med en varmeveksler.