Primary Navigation

Sådan får du nemmest sat et nyt præg på huset

”Huset trænger til fornyelse” tænker du sikkert. Du er blevet træt af at kigge på den samme farve på væggene, de samme møbler og den samme indretning. Huset trænger til et frisk pust, men pusten bliver med garanti også taget fra dig bare ved tanken om, hvordan du skal få gang i hele dette projekt. Hvordan skal du nogensinde komme igennem dette? Faktisk er det ikke så svært, når alle de fede møbler er at finde det samme sted fra.

Skaber overskud til andet arbejde

Hvad mere kan man ønske sig, hvis det muligt at finde de fedeste og lækre møbler fra det samme sted, så man ikke skal tænke over at have styr på alle firmaerne imellem hinanden. Hvem var det nu lige, der skulle levere sofaen, og hvem har vi købt spisebordet hos? Det kan være svært at holde det store overblik over. Giv dig selv den tjeneste, så du i stedet kan lægge dit fokus et andet sted. Måske skulle væggene have en ny farve, eller også kan der skabes mere overskud til at lægge fokus på lektiehjælp til børnene.

Nyt hjem, ny energi

Ikke nok med, at du får skabt et større overskud under selve ombygningen, giver et frisk pust til hjemmet også et større overskud på længere sigt. Du træder hver dag fra nu af ind i et hjem, der er meget mere dig og din familie. Dette giver hos alle et større smil på læben og mere energi, hver dag I kommer hjem fra enten skole eller arbejde. Der er overskud til at hygge mere med børnene, hvilket de i den grad også kan mærke. Der hygges måske også mere med at lave aftensmad sammen, fordi der netop er skabt en større glæde og positivet til hverdagen. Bare fordi hjemmet er blevet meget mere JER.