Primary Navigation

Leder du efter information om køb af hus i udlandet?

At købe et hus i udlandet er selvfølgelig en proces, som du skal sætte dig ind i. Det er nemlig ikke sådan, at det er præcis samme procedure som i Danmark, og hvordan kan du være sikker på, at det hus eller område er et godt område? Det er alle helt almindelige spørgsmål, der kan opstå i dine tanker. De er også nemme at afklare. Her vil vi komme med råd til, hvis du skal købe et hus i Spanien, særligt Malaga.

1. Hold øje med danske projekter…

Der findes danske virksomheder, der bygger huse i Spanien, Malaga. Hvis du vil være helt sikker på ordentlig kvalitet, og du kan frygte at lægge dine penge andre steder, så er det et godt råd at gøre det hos en dansk virksomhed. Her kan du få meget information, inden du vælger at købe huset. Du kan også være sikker på, at huset ligger i et af de lækre områder af Malaga. Hus i Spanien, Malaga, er en god mulighed til dig, der alligevel bruger dine ferier i Malaga.

2. Det kan være en smart investering

Med et hus i Spanien, Malaga, kan du både nyde Spaniens sol og sommer på en helt anden måde end på et hotel, og du får muligheden for at udleje huset, når du ikke selv er til stede. Der er gode priser på dette marked – især hvis huset bliver af gode materialer og ligger i et lækkert område.

3. Hav kontakt til virksomheden

Du kan altid stille spørgsmål til dem, der skal bygge dit hus, også inden projektets start. De er vant til, at folk har spørgsmål, og det er langt bedre, at du stiller dem, end du sidder og er i tvivl om noget vigtigt. Det bliver kritisk, hvis du ikke får svar på de ting, der er vigtige for dig.