Primary Navigation

Har du brug for at få hævet din livstil?

Da vi alle sammen bruger en stor del af vores liv på, at blive udhvilet til dagen efter, virker det jo kun rimeligt, at man har den seng der passer bedst til ens behov. Men hvis det ikke passer og du har brug for mere komfort og støtte til, når du sover er en elevationsseng i hvert fald noget for dig. En populær misforståelse er, at elevationssenge kun er til syge og ældre, når det jo rent faktisk slet ikke passer. Selvfølgelig er de meget udbredt hos ældre og syge, men du vil også kunne få noget ud af en elevationsseng lige meget, om du er junior, senior eller alt det der er imellem. En elevationsseng giver fleksibilitet og flere muligheder når det ankommer søvn, og jeg har tænkt mig, at forklare dig hvorfor.

Hvad er en elevationsseng overhovedet?

En elevationsseng er som navnet tyder til en seng der kan både hæves og sænkes ved hjælp af en motor. Ved hjælp af en fjernbetjening, kan man så hæve eller sænke både den øvre og nedre halvdel a sengen. Dette gør, at du får meget letter ved at gå fra at ligge ned til at sidde oprejst.

Hvad du kan bruge en elevationsseng til

Udover at en elevationsseng, er med til at give dig mere frihed til at tilpasse sengen lige præcis, som du vil have den, har den også andre fordele. Hvis man er typen der læser bøger i sengen, er det altid belastende at skulle sidde op af en hård mur, eller finde noget blødt fra stuen. Med et klik på fjernbetjeningen, kan man så hæve sengen til lige præcis den højde man vil have den. Også hvis man er en moder med et barn, kan man både side ordentligt og amme, mens men heller ikke sidder dårligt.