Primary Navigation

Sådan får du læst flere bøger

Har du også gang på gang aftalt, at nu skulle du til at læse flere bøger, men du har faktisk lige så mange ulæste bøger på reolen, som du havde for fem år siden? Det er der nok mange, der har prøvet.

Du kan “læse” overalt

Hvad kan du så gøre for at øge det antal af bøger, du læser? Jo man kunne vælge at høre en lydbog. Det smarte ved lydbøger er, at du ikke behøver at sidde ned i lang tid for at dedikerer dig til bogen. Du kan sagtens have en lydbog i ørerne, mens du folder vasketøj, sidder i bussen på vej hjem eller laver noget helt tredje.

På den måde bliver det at “læse” langt mere fleksibelt. Men du får stadig en historie og en fortælling, som måske har mere dybde, end hvad man kan nå at proppe ind i en film. Men da du ikke er låst til den fysiske bog, så er du ikke i samme grad tvunget til at stoppe med at læse for at klare andre opgaver. Det kan nemt gøres samtidig.

Et væld af gode bøger

Der findes mange steder, hvor du kan finde gode og spændende lydbøger. For du kan finde et stort udvalg af lydbøger på lydbogreolen.dk. Uanset om du ønsker at lade dig rive med af en spændende fiktionsfortælling eller godt kunne tænke dig at lære mere om et specifikt emne, så kan du finde en lydbog til det.

Du kan sågar finde lydbøger, som er gratis, og derfor kan du nemt teste af, om lydbøger overhovedet er noget for dig, uden at skulle bruge penge på det. Derudover findes der også flere lydbogstjenester, som har en gratis prøveperiode, du kan starte ud med inden betalingen starter.