Primary Navigation

Hjemmesider er for alle

Du behøver ikke særlige tekniske kundskaber for at få din egen hjemmeside. Det kan afholde mange, hvis det at få en hjemmeside kræver både professionel hjælp og måske en pæn sum penge. Men sådan behøver det ikke at være.

I dag kan det både være nemt og billigt at få sin egen hjemmeside. Og selvom du ikke har prøvet det før, kan det også lade sig gøre uden professionel hjælp. Hvad koster det at lave en hjemmeside?

Hvad kan du bruge en hjemmeside til?

En hjemmeside kan bruges til mange forskellige formål. Den kan både henvende sig kunder eller klienter, hvis du har en virksomhed, men den kan også benyttes til en hobby, du gerne vil dele med andre.

En hjemmeside er dit billede udadtil. Og det er uafhængigt af, hvad du bruger den til. Det er et slags ”udstillingsvindue”, hvor du kan vise andre, hvad du eller din virksomhed står for og tilbyder.

For at gøre din hjemmeside levende og samtidig attraktiv på søgemaskinerne, er det oplagt at tilknytte en blog til din hjemmeside. Her kan du demonstrere din viden på en let tilgængelig måde, samtidig med at der tilføjes nyt indhold på siden med jævne mellemrum.

Hjemmesiden i kombination med sociale medier
I dag har de sociale medier fået en enorm stor rolle. Tidligere søgte man ofte efter hjemmesider på Google, for at finde den inspiration man ledte efter. I dag søger man mere på de sociale medier. Derfor er medier som fx Facebook og Instagram næsten uundværlige, hvis du gerne vil have besøgende på din hjemmeside.

På Facebook er især grupper blevet en populær markedsføringskanal. Her kan du dele dine interesser med ligesindede, og samtidig henvise til endnu mere af det samme på din hjemmeside. Selv som virksomhed giver det god mening at have en gratis gruppe, hvor du samler folk, der har en særlig interesse.