Primary Navigation

Skab balance i din hverdag

Det er desværre ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der gennemlever en alt for travl hverdag, hvor vi ikke føler, at der er timer nok i døgnet. Det betyder, at vi styrter fra den ene aftale til den næste, men lige meget hvor meget fart vi har på, når vi alligevel ikke alt det, der forventes af os – eller som vi forventer af os selv. Derfor handler det om, at vi til tider skal gøre noget godt for os selv, for at vi på den måde kan finde den ro og den balance, vi har behov for i hverdagen.

Kropsterapi

Det er nemlig den, der sørger for, at vi bliver ved med at have den energi, vi har behov for, når vi skal gennemleve den travle hverdag med størst mulighed effekt og effektivitet. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder for det, som kaldes for Body All Mind. Her er der nemlig tale om en moderne form for kropsterapi, der kan bruges som supplement til andre former for terapier. Denne vil nemlig ikke fratage dig diverse gener, men den vil give dig en større indsigt for eksempel, når det kommer til din egen krop.

Find ind til kernen

Med Body All Mind får du et overblik over din egen krop, og du bliver derfor hjulpet til at mærke efter helt inde i dig selv, således du kan finde frem til den kerne, du bærer rundt på. Det er nemlig den, der fortæller noget om, hvem du er som menneske. Og når først du når frem til det svar, vil du også vide, hvad du skal gøre for at opfylde dine egne behov – både nu og her, men også i fremtiden. Det er således en god mulighed for at nå ind til din ro.