Primary Navigation

Sådan bliver det lidt sjovere at lave mad

Når det kommer til madlavning, så er der grundlæggende to forskellige mennesker. Dem der elsker at stå i køkkenet og gerne gør det i flere timer ad gangen, og dem der bare gerne vil have noget lækkert mad på kort tid.

Hvis du hører til de sidstnævnte, så er det måske ofte mere fristende med endnu en omgang pasta end at skulle finde på noget nyt, der kunne gå hen at tage evigheder at lave.

Pasta bliver bare lidt kedeligt i længden, og derfor handler det måske lige så meget om at finde ud af, hvordan det bliver lidt sjovere at skulle lave mad hver dag.

Gør noget særligt ud af madlavningen

I stedet for at tænke at det er ærgerligt at du skal til at lave mad, fordi du måske er træt eller uoplagt, så prøv at gøre madlavningen til noget særligt. Gør lidt ekstra ud af det.

Med et kokkeforklæde, som dem du finder her: https://www.kentaur.com/dk/c/kokke-forklaeder, kan du gøre lidt mere ud af at skulle lave mad.

Du kan også gå op i at lave en flot anretning.

Lav maden sammen

Hvis du ikke vil lave mad alene, så kunne en måde at gøre madlavningen lidt sjovere være ved at invitere din partner, roomie, ven eller endda kæledyr til at lave maden sammen med dig.

Lille Fido kan måske ikke snitte grønsager for dig, men han kan måske give dig noget af det sociale samvær, som ellers kan gøre madlavningen kedelig. Det samme kan hvem som helst, du kunne finde på at lave mad med.

Hjælp dig selv

Noget af det der kan gøre madlavningen kedelig, er at skulle snitte grønsager. Især hvis der er mange af dem.

Du kan derfor hjælpe dig selv ved at lave en madplan og forberede og snitte alle dine grønsager om søndagen, eller hvornår du ellers har bedst tid.