Primary Navigation

Få oplevelser for livet med ligesindet mennesker

Går du med drømmen om at komme ud og opleve verdenen, men holder dig tilbage, fordi du ikke har en rejsepartner? Frygt ej – mange står i samme situation.

Konceptet hedder grupperejser, hvor formålet er at have en flok rejseglade mennesker, der skal rundt og opleve dele af verdenen sammen.

Hos Adventuredk sammensætter man og tilrettelægger rejser, så ligesindede mennesker får så mange oplevelser som muligt. Så hvis du er mellem 18 og 35 år og har mod på at få en masse nye venner samt oplevelser for livet, bør du overveje sådan en rejse.

Alle rejser er inddelt i aldersgrupper, og man er dermed sikker på, at man rejser med nogle der er tæt på ens egen alder. Så om du lige er er blevet student eller ønsker et afbræk fra hverdagens travle arbejdsliv, kan du rejse med andre i samme situation.

Ved at rejse sammen med en gruppe får man en tryghed, der er ret væsentlig, når man rejser rundt i verdenen og oplever nogle helt andre kulturer. En rejsepartner vil være hensigtsmæssig i de fleste henseender, idet man har nogle at gå til, hvis man oplever savn til familien, men også de helt små ting som at holde kameraet foran Machu Picchu, Grand Canyon eller Cristo Redentor.

Rejserne kan variere alt fra trekking, adventure, dykning til afslapning på hvide strande. Man er derfor sikker på at rejse med andre ligesindede mennesker, der har samme interesser, når man køber en grupperejse.

En rejse med flere rejsepartnere vil udover at give en masse oplevelser også give venner for livet. Så hvis dette lyder interessant, bør du pakke rygsækken. For med en grupperejse med andre ligesindede mennesker vil du med garanti få mere med i rygsækken, end du pakkede, da du tog afsted.