Primary Navigation

Mød singler i den virkelig verden

I takt med at verden er blevet mere og mere teknologisk, er der opstået en tendens, som gør, at man bruger meget af sin tid online. Det betyder, at tiden man kunne bruge ude i den virkelige verden, bliver nedprioriteret. Hvorfor ikke vende det magtforhold om, så du kan komme ude i den virkelige verden og møde en masse andre singler, som leder efter det samme som dig?

40+ dating er for dig, som ønsker at fokusere på det fysiske møde og det fysiske samvær i stedet for at kommunikere over en skærm. Det er selvfølgelig praktisk, at man kan skrive sammen i starten for at løsne lidt op og lære hinanden at kende. Men det er i det fysiske samvær, at man virkelige kan fornemme, hvordan en person er.

Størstedelen af de datingsider der findes i dag fokuserer på, at man skal sortere mellem mennesker bag en skærm, hvor man slet ikke når at mødes i virkeligheden. Når man ikke har det fysiske samvær, kan man ikke mærke, hvordan andre personer egentlig er.

Det er ikke traditionel dating

Fremgangsmåden på mange datingsider er, at man arrangerer en date mellem to personer, som så mødes og snakker sammen. 40+ dating hos events4singler.dk handler om, at der bliver samlet et større netværk af 40+ singler, hvor der så efterfølgende bliver planlagt et arrangement, som man kan vælge at deltage i. Den helt store fordel ved denne måde er, at man ikke er under det samme pres, som man er på en traditionel date.

Når der bliver samlet større arrangementer til 40+ dating, kan man bevæge sig frem i sit helt eget tempo. Man behøves ikke skal være opmærksom og i sit es hele tiden. Man behøves altså ikke skulle imponere fra det første sekund. Man får muligheden for at bevæge sig rundt og interagere med de personer, som man finder interessante.

Hos Event4singler er det ikke kun 40+ dating, som er i højsædet. Det er ligeledes 45+ og 50+ dating, som betyder, at singlenetværket efterhånden har vokset sig så stort, at der er noget for alle og enhver.