Primary Navigation

Køb højkvalitets hundefoder fra Orijen

Er du på udkig efter noget nyt foder til din hund, så bør du måske overveje at tage et kig på det lækre foder fra Orijen. Orijen er et prisvindende canadisk fodermærke, som er anerkendt af hundeejere verden over. Dette hundefoder er kornfrit samtidig med, at det har et lavt glykemisk indeks og et højt indhold af kød, hvorfor de fleste hunde altså kan fodres med dette foder – det gælder ligegyldigt alder og race. Orijen hundefoder er desuden yderst velegnet til hunde med allergier eller diabetes, og ønsker du således at købe noget nyt foder til din hund, er Orijen altså et yderst godt valg. Du kan således lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af hundefoder fra Orijen.

Orijen – biologisk tilpasset hundefoder

Orijen tilbyder således udelukkende hundefoder af allerhøjeste kvalitet. Deres koncept går desuden ud på kun at lave foder, der matcher det foder, som hunde ville have spist, hvis de levede i naturen – altså det foder, som de biologisk set er født til at spise. Derfor er foderet også fyldt med proteiner og færre kulhydrater, hvorfor det altså også er 100% kornfrit. Orijen har derudover også sørget for, at foderet er biologisk tilpasset med kød og fisk, således foderet altså indeholder hele 80% kød eller fisk samt 20% frugter, planter, bær mm. Ønsker du at fodre med BARF, men ønsker du ligeledes at fodre din hund med tørkost, så er foderet fra Orijen det tætteste, du kommer på at få opfyldt begge disse ønsker.

Orijen hundefoder til alle hunde

Det er desuden helt ligegyldigt, hvilken hund du har, for Orijen tilbyder nemlig en lang række forskellige hundefoder, der hver er tilpasset til forskellige aldre, racer og typer. Du kan blandt andet få hundefoder til senior hunde og hvalpe, og så kan du naturligvis også tilpasse foderet efter, om du har en stor eller lille hund. Det er vigtigt, at du fodrer din hund med det rigtige hundefoder, hvis du ønsker, at dens velvære og komfort skal være i top. Hundefoder fra Orijen er blevet kåret som det bedste hundefoder på markedet i flere år i træk, og vælger du altså netop dette hundefoder, går du altså ikke helt galt i byen. Følg linket øverst i artiklen, og giv dig selv muligheden for at finde det helt perfekte foder til netop din hund.