Primary Navigation

Idræt – Givende på små og store planer

Idræt. En vigtig del af manges hverdage, da mange dyrker en eller anden sport. Det kan være fodbold, håndbold, volleyball, basketball, you name it! Det er vigtigt, både for at holde vores kroppe sunde og dyrke motion. Og så er det superfedt, når man kan gøre det i samvær med andre og have det sjovt! Der er idræt superfedt, da det får os til at møde nye mennesker, være sociale, og holde os sunde, uanset hvilken idræt man dyrker i sin hverdag og sit liv!

 

Det er givende på alle planer, og oftest ser man også folk udvikle sig gennem idræt, da der er så mange succesoplevelser, man kan have spillet en god kamp, man kan have hjulpet ens holdkammerater, etc. Det bliver man så glad af, når det lykkes!

Man kunne fristes til at sige – life is ISI – når man dyrker idræt. Og er man helt tosset, og man bare ikke kan få nok, så udbydes der heldigvis til masser af idræt i landet. Danmark har en stærk kultur for bl.a. idræt, der har en masse fordele. Bl.a. kan man tage på idrætshøjskoler, -efterskoler, -kurser, lign. Det gør livet ISI – især, hvis man selv, eller – i særdeleshed – ens børn bare er tosset med at bruge kroppen, dyrke idræt, og være sammen med andre og skabe nye venskaber.

Idræt er altså virkelig skønt på alle planer, da det gør os bedre både biologisk såvel som socialt. Især også, da rigtigt mange af os dyrker idræt. Fodbold er den mest populære idræt, som rigtigt mange af os går til eller har gået til – også selvom vi ikke bliver den næste Messi eller Ronaldo. Heldigvis er der tonsvis af andre muligheder af idræt, man kan dyrke.
Hvis det lyder interessant, så skal du da bare læse mere her – og blive klogere på idræt!