Primary Navigation

Hold en aktiv vinterferie

Vinteren i Danmark nærmer sig med hastige skridt. For mange betyder det, at de snart skal til at holde vinterferie. Hvis du plejer at holde ferie derhjemme med film, brætspil og varmkakao, kan det være, at du gerne vil prøve noget nyt i år. Tag din familie med ud på en aktiv vinterferie.

Tag på skiferie

En klassisk ting at lave i vinterferien, er at tage ud og stå på ski. Måske I er øvede i det, eller måske I er totalt nybegyndere. At stå på ski er sjovt, uanset hvor god du er til det. Derfor skal I ikke holde jer tilbage fra at tage sted, fordi I ikke er øvede i at stå på ski. Det kan være noget af en udfordring at lære at stå på ski, men det er både sjovt og rigtig smukt samtidig. Se et stort udvalg af skiferier.

Lange gåture i Danmark

En aktiv ferie behøver ikke nødvendigvis koste en hel masse, og det behøver ikke at kræve, at I tager længere væk end Danmarks grænser. Hvis I blot har brug for et afbræk fra jeres filmmaraton, hvor I kan komme ud og være aktive, kan I gå en lang tur i den danske natur. Der er f.eks. smukt både i skoven og på stranden om vinteren. Hvis I vil prøve noget nyt, kan I køre en tur ud til et sted, hvor I ikke har prøvet at gå en tur før. Det kan gøre det lidt mere spændende, end hvis I tager ned i den skov, I kender.

Aktiv ferie i varmen

Hvis I gerne vil være aktive, men samtidig er træt af vinterkulden, så kan I tage på en aktiv ferie nede i varmen. Der findes flere rejsebureauer, som arrangerer charterrejser, der tager udgangspunkt i sport og aktiviteter.