Primary Navigation

Gode råd til din nye virksomhed

Det er ikke nemt, når du skal starte en ny virksomhed. Der er utroligt mange ting, som du skal tage hensyn til, og du skal være opmærksom på mange forskellige virksomheder. Du må heller ikke gøre noget forkert juridisk, så det kan være en svær proces at stå i, når du skal til at lære at blive sat ind i det hele. Men det gør dog også, at du hver dag kan stå op og arbejde på din virksomhed og være din egen chef. Det kan være, at det netop er sådan noget, som du foretrækker. Der er fordele og ulemper med til det hele, men her nævner vi nogle gode råd til dig, der lige har startet din egen virksomhed.

Varemærkeregistrering

Du har måske tænkt lidt over dette, men du har aldrig været helt sikker på, om det er nødvendigt for din virksomhed. Grundlæggende betyder det, at et registrerbart varemærke skal leve op til, at det kan adskille en virksomheds varer fra andre virksomheders varer. Du kan vælge at gøre brug af varemærkeregistrering enten i Danmark eller i EU. Det vil betyde, at ingen i Danmark kan tage samme varemærke i brug.

Advokat

Du kan komme i situationer, hvor du kan blive i tvivl om noget juridisk. Her gælder det helt sikkert, at det er bedst for dig og din virksomhed, at du søger kontant til en advokat, der forstår sig på området, så du er dækket bedst ind. Gør dette hurtigst muligt, så advokaten har bedst mulighed for at hjælpe dig videre i din proces.

Godt kundeforhold

Det er vigtigt, at du behandler dine kunder godt. Hvis det er en online shop, så send varerne, som du lover på hjemmesiden, så de kommer frem til den angivne tid. Hvis du som ny virksomhed laver små fejl her, kan du miste fremtidige kunder.