Primary Navigation

Dette skal du gøre til din haveoprydning

Du kan gøre mange forskellige ting, når du vil rydde op i din have. Det kommer også an på, hvilken årstid du skal rydde op i. Her kan du dog læse et par tips, som du kan bruge, når du skal rydde op i din have.

Slip af med grene og kviste med en flishugger

Man vil helst undgå den rod, som grene og kviste skaber, når de befinder sig nyttesløst i haven. Heldigvis er der en utroligt smart maskine, som kan tage sig af det problem. Her er der tale om en flishugger, som er fantastisk, når man vil slippe af med for eksempel grene og kviste.

Fjern ukrudt

Det er langt de færreste, som ønsker at have ukrudt i haven. Det er således en god ide at fjerne ukrudt, når du skal gøre rent i din have.

Fjern gamle potteplanter

Gamle potteplanter bidrager ikke så meget til din have. De formår blot at gøre haven mere rodet end nødvendigt. Du kan således identificere de potteplanter, som du ikke bruger til noget og dermed eliminere dem fra havegrunden.

Fjern planter med død vækst (hvis de ikke kan reddes)

Hvis der er nogle planter i haven, som har død vækst, så bør du også fjerne disse. Du bør dog forsøge dig med at redde disse planter. Der er nemlig nogle metoder til at redde planter, som er døende.

Fjern visne blade

Det er en rigtig god ide at fjerne visne blade, hvis der befinder sig mange af disse i haven. Dette vil gøre udseendet af haven meget flottere. Du kan således bruge forskellige materialer, som kan hjælpe dig med at fjerne de visne blade fra din have.

Trim buskene

Du kan med fordel også trimme dine buske, når du er i gang med at rydde op i din have. Det vil helt klart forbedre din have meget mere.