Primary Navigation

Det skal du give din familie i julegave

Når julen nærmer sig, og du skal på jagt efter julegaver til hele familien, kan det godt være noget af et mareridt. Det kan i hvert fald godt være svært at finde hoved og hale i, når du skal forsøge at finde gaver til alle, som ovenikøbet gerne skal være både brugbare og personlige. Hvis ikke du har nogle ønskelister af følge, er det kun endnu sværere. Her er nogle forslag til gave, hvis du er tom for idéer.

Til din mor

Din mor vil blive glad for din gave, uanset hvad du så giver hende. Derfor har du rimelig frie tøjler, men det er altid en god idé at give en gave, der kan forkæle hende på en eller anden måde. Du kan f.eks. give hende en massage, en ansigtsbehandling eller spaophold el.lign.

Til din far

Det er altid en god idé at tage udgangspunkt i, hvad modtageren af gaven kan lide at lave. Hvis din far har noget, som han går lidt ekstra op i, kan du meget passende give ham noget inden for den genre. Måske han holder af at stå i køkkenet og lave god mad? Eller måske han går meget op i en god flaske rom? Eller bruger han meget af hans tid på at træne? Hvis du giver ham noget, som du ved, han interesserer sig for, vil din gave automatisk blive meget personlig, fordi du viser, at du har tænkt dig om.

Til de mindste i familien

Hvis du er mindre søskende eller andre børn i familien, som du skal finde på en gave til, er det ikke helt lige så svært. Børn er som regel ikke ret svære at imponere, så længe du køber noget nyt og smart legetøj. Se mere her hvis du f.eks. vil give en ”our generation”-dukke.