Primary Navigation

5 tips til hvordan du kan arrangere den bedste konfirmation

Nu hvor det er ved at være konfirmationstid, kan det være, at du også har et barn, som skal have en fest. En konfirmation er enormt vigtig for de fleste børn, fordi det er en fest, som indikerer, at de er ved at træde ind i de voksnes rækker. Det er derfor en stor fest, som du bør gøre en hel del ud af, hvis du vil skabe en uforglemmelig dag for din søn eller datter.

En konfirmation kræver dog en hel del tid og hårdt arbejde at planlægge, og det er derfor vigtigt, at du har styr på det hele, hvis det skal være en vellykket fest. Hvis du er i tvivl om, hvordan man holder en god konfirmationsfest, så er der her 5 tips til netop det.

1.      Bestil noget lækkert mad

Der er så mange ting at se til ved en konfirmation, så det kan være enormt stressende selv at skulle stå for alt maden. En konfirmation er som regel en stor fest med mange gæster, hvilket også betyder, at der skal laves meget mad. Det kan derfor være en rigtig stor fordel at bestille mad udefra. Hos Le menu, kan du på deres hjemmeside se en masse forskellige tilbud fra cateringfirmaer, som kan levere mad til dit barns konfirmation. Det er en let måde at få overblik over de mange forskellige tilbud, så du kan finde den løsning, som passer bedst til jer.

2.      Find de rette lokaler

Alt afhængig af, hvor stor en fest det bliver, og hvor mange gæster der kommer, skal man finde et lækkert festlokale. Holdes der kun en lille konfirmation, kan du måske få plads hjemme i boligen eller leje et telt til haven, hvis vejret er til det. Er det derimod en større konfirmationsfest med mange gæster, kan det være nødvendigt at booke et festlokale. Det er vigtigt, at du er hurtigt ude, hvis der skal bookes festlokale, da der er rigtig meget rift om dem i konfirmationstiden.

3.      Lav en flot borddækning

Borddækning og pynt kan være med til at skabe en rigtig god stemning til en konfirmationsfest. Der er mange måder at gøre det på, og det er derfor altid en god idé at snakke sammen med din konfirmand og høre, hvad de foretrækker. Det kan være at dit barn har en særlig farvepræference eller lignende, som du kan tage med pynten.

4.      Få styr på underholdningen

Det er altid vigtigt, at der er noget underholdning til en konfirmation, hvad end det er sange og taler eller noget helt tredje. Underholdningen er noget, som konfirmationer er kendt for, og du bør derfor få styr på, hvem der arrangerer hvad. Du behøves ikke selv stå for hele underholdningen, da det er noget, familien som regel er fælles om. Det er derfor en god idé at snakke lidt sammen om, hvem der har styr på hvad, så du er sikker på, at der bliver tilstrækkeligt med underholdning.