Primary Navigation

3 gode bud på lidt kaffeluksus til hverdagsuniverset

Mangler din restaurant, café, virksomhed eller dig som privatperson lidt ekstra luksus i hverdagen? Giv dig selv og dine gæster en ekstra en på opleveren med et ekstra nøk op på luksus, med en skøn kvalitets kaffeautomat.

Espressokaffeautomaten

En virkelig god kop espresso er en intens og lækker kaffeoplevelse, hvor kaffesmagen virkelig kommer til sin ret. Der findes efterhånden mange gode bud på luksuskaffeautomater på markedet. Det er i dag muligt at anskaffe en anstændig maskine, der kan brygge lækker espresso i en høj kvalitet.

Markedet byder på flere former for alsidige automater:

  • Friskkværnede espressobønner

  • Mælkeskummer

  • Baristafunktioner

  • Touch-skærm

  • Mulighed for at brygge flere kopper på samme tid.

Afstem dine behov og krav til din maskine, og oplev den skønne intense espresso nemt, bekvemt og inden for rækkevidde.

Friskbryg kaffeautomaten

I den mildere ende, i hvert fald sammenlignet med den italienske espresso, ser vi kaffeautomaten, der giver dig en lækker kop friskbrygget kaffe. Denne type automat giver dig en stempelkande- oplevelse med kaffens intense aroma.

Helbønne kaffeautomaten

Helbønne automaten giver dig den fulde oplevelse, hvor alle dine sanser bliver aktiveret på samme tid via. lyd, duft og smag. Den helt friskkværnede kaffe har en rigere smag, og selve oplevelse af kværnen giver en ekstra følelse af luksus. På samme måde som friskbrygautomaten giver helbønneautomaten dig også stempelkande oplevelsen.

Uanset om dit behov er til privaten, den lille startup eller venteværelset hos den store internationale virksomhed, så er det lille ekstra luksus i hverdagen med en lækker kaffeautomat – noget du selv og dine gæster vil sætte pris på.